over ons

 

OVER  ONS

Stel een op maat gemaakt zorgplan samen die past bij uw lifestyle!

Voor DPC Thuiszorg is goed nooit goed genoeg: wij streven er steeds naar om voorop te blijven lopen in ons werkveld.

U kunt erop vertrouwen dat wij een aanjager van positieve veranderingen blijven, omdat we nooit ophouden met onze pogingen om het telkens beter te doen. Wij werken vanuit een partnerverband met onze cliënten en hun gezin, familieleden, artsen, gemeenten, plaatselijke ziekenhuizen, maatschappelijke zorgverleners en andere betrokken thuiszorgorganisaties, om ervoor te zorgen dat kwalitatief hoogstaande en op de persoon toegesneden diensten worden verleend, waarbij de individuele zorgvrager centraal staat binnen de beoordeling en indicatiestelling. Hierdoor kan meer keuzevrijheid, flexibiliteit en controle worden behouden in de manier waarop de eigen doelstellingen van de cliënt worden gerealiseerd. 

DPC Thuiszorg zorgt ervoor dat uw privacy en vertrouwelijkheid te allen tijde gewaarborgd blijven. Veiligheid en betrouwbaarheid staan voorop en worden nooit op het spel gezet.

Aan al onze zorgverleners wordt doorlopende training en toezicht geboden, om ervoor te zorgen dat we op ieder moment de zorg van het allerhoogste niveau kunnen bieden aan al onze cliënten.

Leef uw leven op uw manier in uw eigen huis samen met DPC Thuiszorg! Van een paar uur per week tot 24/7 zorg, wij stellen samen met u een op maat gemaakt persoonlijk zorgplan samen, die past bij uw lifestyle met de flexibiliteit om het aan te passen als uw behoeften veranderen. Tijdens een vrijblijvend en persoonlijk consult in uw eigen huis kunnen we goed bepalen wat uw nodig heeft en wat uw verwachtingen zijn zodat wij een passende zorgverlener voor u kunnen vinden.