de eigenaar

MAAK KENNIS MET DE EIGENAAR

DPC Thuiszorg werd in 2011 opgericht door Louis M. Deegbe.

Louis heeft marketing en economie aan de universiteit gestudeerd. Daarna heeft hij de afgelopen 23 jaar gewijd aan het werken met en diensten verlenen aan cliënten binnen de sectoren van de thuiszorg, schoonmaakdiensten, ICT, olie en gas, en software. Hij werd en wordt zeer gewaardeerd door zijn werkgevers en cliënten, en zijn niet aflatende enthousiasme is een essentiële factor bij het oprichten en managen van een succesvol dienstverleningsbedrijf.

Louis is afkomstig uit een familie die al sinds 1986 actief is in de schoonmaakbranche en de huishoudelijke hulp. Hij heeft een aanzienlijke periode samengewerkt met zijn vader en broers om een succesvol bedrijf in schoonmaak- en thuiszorgdiensten op te bouwen. Deze vakkennis en ervaring uit de eerste hand past Louis toe bij het managen van DPC Thuiszorg. De groei van het bedrijf is onlosmakelijk verbonden met het tijdig leveren van diensten van hoge kwaliteit, met een sterke nadruk op het bedienen van de cliënten.

Louis is geïnteresseerd in mensen en houdt ervan om mensen te helpen. Hij neemt zijn verantwoordelijkheden voor zijn cliënten en medewerkers heel serieus en werkt hard om te zorgen dat zowel de cliënten als de medewerkers tevreden zijn om deel uit te maken van DPC Thuiszorg.