strijkservice

DPC Strijkservice

Heeft u wel eens geen tijd of zin om te strijken of is het fysiek niet mogelijk. Wij bieden de uitkomst. Wij verzorgen uw strijkgoed met zorg en plezier binnen enkele dagen met ons haal en bezorgservice of gewoon direct bij u thuis. Zodat u deze tijdrovende klus niet hoeft te doen en meer tijd heeft voor andere dingen.

Particulieren

Wij strijken geheel naar uw behoefte, iedere week of maand.
Wij doen dit professioneel en voordelig, bij u thuis of met ons haal- en bezorgservice. Wij werken met hebben zorg en aandacht voor uw textiel en uw persoonlijke wensen.
Het strijkgoed kunt u aanleveren in een tas of wasmand en naar uw wens krijgt u het netjes gevouwen of opgehangen weer terug. Kledingstukken zoals overhemden die aan hangers moeten graag hiervoor de hangers meeleveren.

Kosten:

Wij werken met handige vaste bedragen dat het niet uitmaakt of u nu meer broeken of overhemden aanlevert. Wij rekenen per tas met een maximaal van 20 items of halve tas met een maximaal van 10 items. Zo weet u van te voren altijd waar u aan toe bent en wat u iedere keer betaald.
Wel zo handig!

  • één tas of wasmand (maximaal 20 items) €25,-
  • halve tas of wasmand (maximaal 10 items) €14,-

Strijkkostenvergoeding via Persoons Gebonden Budget
Heeft u recht op een PGB. Dan kunt u de kosten voor deze service betalen via de PGB (als huishoudelijke hulp). U kunt een PGB aanvragen via u gemeente of via de CIZ.

Zorginstellingen, bedrijven, horeca of sportverenigingen

Wij strijken geheel naar uw behoefte. Wij doen dit professioneel en voordelig, met haal- en bezorgservice. Wij hebben zorg en aandacht voor uw textiel en uw persoonlijke wensen. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om samen met u te kijken naar uw wensen en de mogelijkheden.

Stap 1:
Bel ons vandaag nog voor informatie! 06 - 527 327 76

Stap 2:
Wij maken samen een afspraak wanneer wij bij u thuis of met ons haalservice uw strijkgoed voor uw verzorgen .
Wij zorgen voor uw textiel!

Stap 3:
Wij leveren het strijkgoed op afgesproken dag en tijdstip weer opgevouwen of opgehangen weer bij u terug, zodat u kunt genieten van uw vrije tijd.