contact

 

CONTACT

Openingstijden kantoor

Ons kantoor(Almere) is geopend van maandag tot zaterdag tussen 7:00 uur en 20:00 uur. Op zondag kunt u ons tussen 9.00 en 18.00 uur bereiken via ons mobiele nummer. U kunt 24 uur per dag gebruik maken van onze voicemail. Deze wordt regelmatig beluisterd zodat we snel kunnen inspelen op aanvragen van onmiddellijke assistentie.

Contactgegevens

Telefoon 036 - 844 97 28
Mobiel 06 - 527 327 76
Fax 036 - 844 97 28
E-Mail info@dpcthuiszorg.nl

 

Service of informatie aanvragen?

Natuurlijk zijn wij bereid u meer informatie over onze services te geven of vragen die u heeft, te beantwoorden.
Gebruik hiervoor onze gebruiksvriendelijk aanvraagformulier voor een gratis, vrijblijvend consult om uw behoeften te bespreken. Een vertegenwoordiger van DPC Thuiszorg zal al uw vragen beantwoorden en aanvullende informatie geven rond onze diensten en keuringen in uw eigen huis.

De items die een * hebben zijn verplicht.
Wij zien uw aanvragen met belangstelling tegemoet.
Bedankt.

Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
Plaats *
Beste tijd om contact met u op te nemen *
E-Mail *
Hoe heeft u van ons gehoord?
Opmerkingen
   

 

 
 
disclaimer:
Ondanks dat er de grootst mogelijke zorg aan alle pagina's van de website van DPC Thuiszorg is en wordt besteed, is er een mogelijkheid dat delen van de informatie verouderd zijn of anderszins niet correct. Hierdoor kunnen er geen rechten aan worden ontleend. DPC Thuiszorg aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen worden ontleend aan de inhoud van de pagina's van de website. Uiteraard stellen we het zeer op prijs als u onjuistheden aan ons meldt, deze zullen wij indien noodzakelijk aanpassen.

Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van DPC Thuiszorg.